Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή  των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram.

Η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία από την εμφάνισή της στα Όσκαρ στο Instagram και έγραψε για τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born »ότι είναι ένας «αληθινός φίλος».

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τη βραδιά των Όσκαρ 2019 έγραφε: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Και ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της Lady Gaga, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, η ίδια η επιλογή της φωτογραφίας ρίχνει «λάδι στη φωτιά», καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπενθυμίζεται πως η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow», σε μία από τις καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2019, ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία κοιτούσε αμήχανα.

Ρίχνοντας φλογερές ματιές ο ένας στον άλλον και βάζοντας τόσο κοντά τα πρόσωπά τους, σε σημείο που πολλοί νόμιζαν πως θα φιληθούν, η ερμηνεία του τραγουδιού τους ήταν κάτι παραπάνω από οικεία σύμφωνα και με τους χρήστες του Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=xVx-zvCjUZU

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η πρώτη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, ενώ από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024