Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπενίτεθ: Για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας

Μπενίτεθ: Για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για τον ημιτελικό με την Τρεντίνο και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει και να προκριθεί για την ιστορία του και τους φιλάθλους του

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/2) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη».

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ουσιαστικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια και θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, για τον σύλλογο αλλά και για τους φιλάθλους.

«Περάσαμε από τρεις δύσκολους γύρους για να παίξουμε αύριο κόντρα στην Τρεντίνο, την ομάδα που είναι… παγκόσμια πρωταθλήτρια ουσιαστικά. Η νοοτροπία μας θα είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να κερδίσουμε και να δώσουμε στο σύλλογο και τους φιλάθλους μας ένα… πάρτι του βόλεϊ σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Επίσης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο για να μην επιτρέψουμε στην Τρεντίνο να νιώσει άνετα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024