Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ έβαλε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και το ρόλο της στην χρεοκοπία της χώρας.

Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών, τόνισε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΙ και υπογράμμισε ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι, ενώ αναφερόμενος σε Μωραΐτη και Τόλκα δήλωσε πως αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Διέψευσε ακόμα τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του.

Ο κ Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει.

Την ίδια στιγμή ο Γ. Παπανδρέου δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και για τη στάση που κράτησε απέναντι στη διακυβέρνηση Καρμανλή, λέγοντας ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου πρέπει αξιολογήσει τα λάθη του, να κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, καθώς είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ. Καμμένο.

Την ίδια στιγμή για τη ΝΔ δήλωσε ότι δεν βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, καθώς όπως είπε προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει τη θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά.

Ανακοίνωσε τέλος πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο