Παπαπέτρου: «Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια»
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του Τριφυλλιού απέναντι στην Χίμκι και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Πράσινοι μπορούν να προκριθούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Στα εύκολα καλάθια που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο τρανζίσιον, αλλά και στην ενέργεια που έβγαλαν οι Πράσινοι στάθηκε ο Παπαπέτρου, μετά τη νίκη επί της Χίμκι με 94-85.
Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. «Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», τόνισε μεταξύ άλλων.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε εξαιρετική επίθεση. Βάλαμε πολλά καλάθια στο τρανζίσιον και κάπως έτσι βρήκαμε εύκολα καλάθια. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.
Τον τελευταίο καιρό παίζουμε πιο ξεκάθαρα. Προσωπικά, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, έχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Με το νέο προπονητή παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε εκτος έδρας. Είναι παιχνίδια εφικτά και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.
Ο κόσμος δίνει ώθηση στο ΟΑΚΑ, αλλά εκτός πρέπει να βρεις εσύ ώθηση και να μην μείνεις χωρείς ενέργεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Η σχέση με τον κόουτς είναι εξαιρετική. Θέλει κάποια πράγματα από εμένα και κάνω το καλύτερο για να κερδίσουμε».
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442