Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου: «Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια»

Παπαπέτρου: «Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του Τριφυλλιού απέναντι στην Χίμκι και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Πράσινοι μπορούν να προκριθούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στα εύκολα καλάθια που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο τρανζίσιον, αλλά και στην ενέργεια που έβγαλαν οι Πράσινοι στάθηκε ο Παπαπέτρου, μετά τη νίκη επί της Χίμκι με 94-85.

Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ  της Ευρωλίγκας. «Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε εξαιρετική επίθεση. Βάλαμε πολλά καλάθια στο τρανζίσιον και κάπως έτσι βρήκαμε εύκολα καλάθια. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Τον τελευταίο καιρό παίζουμε πιο ξεκάθαρα. Προσωπικά, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, έχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Με το νέο προπονητή παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε εκτος έδρας. Είναι παιχνίδια εφικτά και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Ο κόσμος δίνει ώθηση στο ΟΑΚΑ, αλλά εκτός πρέπει να βρεις εσύ ώθηση και να μην μείνεις χωρείς ενέργεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Η σχέση με τον κόουτς είναι εξαιρετική. Θέλει κάποια πράγματα από εμένα και κάνω το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024