Στην 9η θέση των… κλεφτών της Ευρωλίγκας ανέβηκε ο Νικ Καλάθης, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε και δύο κλεψίματα κόντρα στη Χίμκι φτάνοντας τα 246 στην καριέρα του στη διοργάνωση και ξεπέρασε έτσι τον Βασίλη Σπανούλη κατά ένα.
Μάλιστα χρειάζεται έξι ακόμα για να περάσει στην πρώτη εξάδα, καθώς βρίσκεται πίσω από τους Χόλντεν (247), Ναβάρο (249) και Ματσιούλις (250).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.