Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Χίμκι, με τους Πράσινους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 94-85.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και με 65 πόντους έβαλαν τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Στο δεύτερο μέρος παρέμειναν σοβαροί, ήλεγξαν τον ρυθμό και στο τέλος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τόμας με 24 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Κιλπάτρικ (17π, 5/6διπ) και Καλάθης (13π, 12ασ.).
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του Παναθηναϊκού:
.@paobcgr records its fourth consecutive home win, topping the team it was tied with in the standings!
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποιοι κολοσσοί του NBA προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν τη λήξη των μεταγραφών και γιατί το Λος Άντζελες φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό και τόνισε το πολύ μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».