Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίνα Κοεμτζή : Νέα στοιχεία για εκβιασμούς και το περίεργο μήνυμα στο κινητό της

Λίνα Κοεμτζή : Νέα στοιχεία για εκβιασμούς και το περίεργο μήνυμα στο κινητό της

Τα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Λίνα Κοεμτζή που έπεσε από τον ένατο όροφο της της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποκάλυψε η μητέρα της

Τα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Λίνα Κοεμτζή που έπεσε από τον ένατο όροφο της της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποκάλυψε η μητέρα της.

Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, ανέφερε ότι η κόρη της δεν της είχε πει από την αρχή για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει.

«Αργότερα έμαθα πως η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του «ερασιτέχνη» φωτογράφου, εδώ στα Γιαννιτσά. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του παιδιού μου…» τόνισε με έμφαση.

Οι συγκεκριμένες τολμηρές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο προσωπικό του ιστολόγιο στο διαδίκτυο κι από κει άρχισαν να κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα και να δημοσιοποιούνται σε περισσότερους ανθρώπους. Τα εκβιαστικά μηνύματα προς την κοπέλα δεν άργησαν να ακολουθήσουν.

«Καταστρεφόταν μέρα με τη μέρα. Δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει αυτό που είχε συμβεί. Όταν ζήτησε το λόγο από το φωτογράφο, αυτός της έλεγε πως του έκλεψαν τα αρχεία! Το παιδί έπαψε να έρχεται στα Γιαννιτσά και εγώ ετοιμαζόμουν να φύγω για τη Γερμανία για να εργαστώ. Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, μου εκμυστηρεύτηκε τι είχε γίνει. Της είπα να κλείσει το κινητό της, να μην ασχολείται και πως εγώ και ο πατέρα της θα στεκόμασταν δίπλα της. Δεν ήξερα όμως την πραγματική πίεση που δεχόταν… Αποφάσισε να πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μάθει από πού προέρχονταν τα εκβιαστικά μηνύματα που λάμβανε. Δεν πρόλαβε όμως…», πρόσθεσε.

Το μοιραίο βράδυ, η μητέρα της φοιτήτριας ήταν μόλις πέντε μέρες στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Έμενε σε συγγενικά της πρόσωπα και την επόμενη μέρα θα ξεκινούσε στη δουλειά. Όταν την κάλεσαν από την ελληνική αστυνομία, της ζήτησαν να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι η κόρη μου πήδηξε μόνη της. Η συγκάτοικος της μου είπε πως λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο της είχε στείλει γραπτό μήνυμα και τη ρώτησε τι φαγητό είχαν στην Εστία. Της παρήγγειλε μακαρόνια με κιμά και της είπε πως θα την συναντούσε αργότερα. Η κόρη μου πήγε στην Εστία γύρω στις εννιά παρά, άνοιξε την πόρτα του δωματίου της και της είπε: « Πάω λίγο από τον ένατο κι έρχομαι σε πέντε λεπτά να φάμε…», μετέφερε  η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Στον ένατο έμεναν δύο φίλες της Γαλήνης που τις είχε στο παρελθόν φιλοξενήσει και στο πατρικό της στα Γιαννιτσά.

«Όταν συνάντησα τη μια από τις δυο, το μόνο που τη ρώτησα ήταν, γιατί; Με κοίταξε και μου είπε: «Δεν την πρόλαβα…». Μου είπε πως το παιδί μου βγήκε στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο και μετά άκουσε ένα θόρυβο. Αν έτρεξε κάτω να δει τι έγινε, αν προηγήθηκε κάτι ή αν ήταν κάποιοι άλλοι στο μπαλκόνι, δεν το γνωρίζω… Δεν γίνεται να πέφτει η φίλη σου και μετά να παίρνεις το κινητό της και να το ψάχνεις… Εκείνη την ώρα, αυτό την ενδιέφερε μόνο, να δει το κινητό της;», τόνισε με έμφαση η Σταυρούλα Κοεμτζή.

«Μετά το θάνατο της Γαλήνης έφτασε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της, από μια φίλη της που εργάζονταν μαζί. Στο μήνυμα η φίλη έλεγε να ψάξουμε ένα άτομο στην Καλαμαριά γιατί όπως της είχε πει η Γαλήνη, αυτός είχε ένα ροζ βίντεο και την εκβίαζε. Εγώ βρήκα ποιος είναι αυτός. Η Γαλήνη συνδεόταν μαζί του στο παρελθόν για ένα μικρό διάστημα. Από τότε ξεκίνησαν ωμοί εκβιασμοί με μηνύματα που έστελναν στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου. Κάποιοι πρόλαβαν κι έσβησαν πολλά από αυτά τα μηνύματα γιατί το τηλέφωνο έμεινε αρκετές μέρες στην Εστία μέχρι να το παραλάβουμε εμείς», ανέφερε η μητέρα. Η ίδια πιστεύει πως η κόρη της ζήτησε κάποιες απαντήσεις και συνέβη ότι συνέβη.

«Αυτό που θέλω είναι να δικαιωθεί η ψυχούλα της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», κατέληξε.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024