Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόλσκιερ : «Ίσως προτιμώ να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Τότεναμ»

Σόλσκιερ : «Ίσως προτιμώ να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Τότεναμ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ εν όψει Λίβερπουλ και εξέφρασε την προτίμηση του στην Τότεναμ για τον τίτλο του πρωταθλητή

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ (Κυριακή 24/2, 16:05, Ολντ Τράφορντ) αναφέρθηκε στους Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ και την κατάσταση που βρίσκονται.

Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε πως ελπίζει να είναι διαθέσιμοι για το κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ μίλησε και για τη μάχη του πρωταθλήματος εκφράζοντας την επιθυμία του να κατακτήσει τον τίτλο η Τότεναμ αντί για τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φαινόμαστε ότι θα είμαστε εντάξει. Ελπίζω ότι ο Λίνγκαρντ θα είναι εντάξει, ο Αντονί θα είναι εντάξει, οπότε πρέπει να βγάλουν τις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά έχουν ήδη κάνει μεγάλη δουλειά για να επανέλθουν.

Κάθε παίκτης ξεχωριστά έχει τη δυνατότητα να μας δώσει κάτι και το παιχνίδι με την Τσέλσι έδειξε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και χωρίς αυτούς. Θέλουν να παίξουν. Αν δεν τα καταφέρουν, μπορεί να αγωνιστεί η ίδια ομάδα που έπαιξε με την Τσέλσι».

Για το αν θέλει να πάρει η Τότεναμ το πρωτάθλημα αντί των Λίβερπουλ και Σίτι ανέφερε: «Δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία σκέψης, αλλά ίσως και να προτιμώ να πάρει το πρωτάθλημα της Τότεναμ».

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024