Η ΑΕΚ γλίτωσε τα χειρότερα μετά την απόφαση της UEFA, ωστόσο θα πρέπει να μην επαναληφθεί το… παραμικρό για να μην έχει θέματα στο μέλλον με απευθείας ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Για αυτό και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της UEFA, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην βρεθεί ξανά η ομάδα στην ίδια θέση, καθώς δε θα υπάρχει… επιστροφή!

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA για την τιμωρία του ενός χρόνου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας απολογήθηκε δημόσια και αναγνώρισε τις ευθύνες που της αναλογούν για τα όσα συνέβησαν και πρόσβαλαν, πρώτα απ’ όλα, το όνομα και την ευρωπαϊκή ιστορία του club.

Αυτό που όλοι μας οφείλουμε να αναλογιστούμε είναι ότι η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος της περιπέτειας αλλά την αρχή μίας εξαιρετικά δύσκολης διαδρομής απόλυτης συμμόρφωσης με το πνεύμα της εν λόγω απόφασης και λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να μην βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει επιστροφή!»

Γράψτε το σχόλιο σας