Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρτόπουλος: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, να ολοκληρώσουμε ιδανικά»

Σκουρτόπουλος: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, να ολοκληρώσουμε ιδανικά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλυσε το ματς της Εθνικής με τη Γεωργία, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πορεία ως εδώ και έδωσε το σύνθημα για ιδανικό φινάλε με νίκη κόντρα στη Γερμανία

Η Ελλάδα επιβλήθηκε της Γεωργίας με 81-69, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την συνολική πορεία της Εθνικής και το γεγονός ότι πηγαίνει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ένα από τα καλύτερα ρεκόρ των προκριματικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής:

«Ολοκληρώσαμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σχεδόν όλα τα ματς των προκριματικών. Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης που ήταν δίπλα μας σε όλα τα ματς και η φιλοξενία τους ήταν υπέροχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το ματς ήταν σημαντικό για τη Γεωργία, γιατί με νίκη θα είχε καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Για κάποια διαστήματα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε. Στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο για λίγο, αλλά με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε μια καλή νίκη. Όλα τα ματς είναι παράξενα και είναι δύσκολο να είσαι πάντα θετικός σε όλα τα ματς.

Γι’ αυτό συγχαίρω τα παιδιά και τους συνεργάτες μου, γιατί ήταν συνεπείς και πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαία. Φτάσαμε στα τελικά έχοντας ένα από τα καλύτερα ρεκόρ και τώρα πάμε με τη Γερμανία για να ολοκληρώσουμε τα τελικά με τον καλύτερο τρόπο».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024