Παπαπέτρου: «Είχαμε σκεφτεί να μην κατέβουμε, όταν ήμουν στον Ολυμπιακό»
Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το παρκέ στο ημίχρονο του ημιτελικού και παραδέχτηκε ότι είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν ως παίκτης των Ερυθρόλευκων
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ημιτελικού στο Κύπελλο και παραδέχτηκε ότι κατά το παρελθόν είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση ως παίκτης των Ερυθρόλευκων.
Μεταξύ άλλων είπε:
-Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε».
-Για την «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι ως αντίπαλος: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».
-Για τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία που θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».
-Για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά.
Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος».
Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο (23/2) το μεσημέρι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.