Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε από κει που είχε σταματήσει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω All Star Game) και ξεχώρισε στη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς στο Μιλγουόκι με 98-97.
Ο «Greek Freak» πέτυχε double double για ακόμη μία φορά και τελείωσε το ματς με 30 πόντους (10/17δ., 1/2τρ., 7/10β.), 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα!
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποιοι κολοσσοί του NBA προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν τη λήξη των μεταγραφών και γιατί το Λος Άντζελες φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό και τόνισε το πολύ μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».