Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης: Θα ηγηθώ του ΜΕΡΑ 25 στις εθνικές εκλογές

Βαρουφάκης: Θα ηγηθώ του ΜΕΡΑ 25 στις εθνικές εκλογές

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι «υπάρχει εντολή στην ΕΡΤ και σε άλλα συστημικά κανάλια να μην αναφέρεται το "ΜΕΡΑ 25"

«Θα ηγηθώ του «ΜΕΡΑ 25″ στις εθνικές εκλογές»» τόνισε ο Γιάνης  Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι μετά τις ευρωεκλογές θέλει να δώσει τη μάχη και στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον News 24/7 υπογράμμισε ότι υποψηφιότητά του στη Γερμανία για τις ευρωεκλογές, δεν σημαίνει ότι και να εκλεγεί θα υπηρετήσει ως ευρωβουλευτής γιατί θέλει να δώσει τη μάχη στην Ελλάδα.

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι «υπάρχει εντολή στην ΕΡΤ και σε άλλα συστημικά κανάλια να μην αναφέρεται το «ΜΕΡΑ 25″, κυβερνητική εντολή προφανώς. Νιώθω τιμώμενο πρόσωπο μέσα από τον αποκλεισμό μου. Το κόμμα μας βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, η μόνη δημοσκόπηση που μετράει είναι η κάλπη».

Κατά τον κ. Βαρουφάκη δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που υπέγραψε μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015. «Η κυβερνητική πλειοψηφία υπερψηφίζει νομοσχέδια που έχουν συνταχθεί στις Βρυξέλλες και με τα οποία διαφωνεί, ενώ η ΝΔ καταψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία συμφωνεί. Πρόκειται για τραγέλαφο. Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης έχει μεγαλύτερες εξουσίες από έναν μνημονιακό υπουργό»».

Ο μόνος δρόμος» -συνέχισε- «στον οποίο αξίζει να πορευθούμε είναι ο ευρωπαϊκός. Η ΕΕ αποδομείται σήμερα επειδή κυβερνήσεις ανεύθυνα υπακούουν σε εντολές που καταστρέφουν και την ΕΕ και την Ελλάδα. Οι καταθέσεις του κόσμου έχουν μειωθεί πάνω από 60%. Τις έφαγε η κρίση. Κούρεμα καταθέσεων είναι οι κατασχέσεις που γίνονται χωρίς προειδοποίηση και νομική διαδικασία».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024