Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τοπαλούδη: Στοιχεία - «φωτιά» κατέθεσαν οι γονείς της

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στοιχεία – «φωτιά» κατέθεσαν οι γονείς της

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της κόρης της ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της κόρης της ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκε σήμερα στη Ρόδο για να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας, προσκομίζοντας στοιχεία για δύο ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον εκβιασμό της Ελένης, μέσω ενός βίντεο που είχαν τραβήξει εν αγνοία της.

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος έδωσε και εκείνος κατάθεση στην ανακρίτρια.

Η μητέρα της Ελένης έδωσε κατάθεση και στον εισαγγελέα προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία προκειμένου να προστεθούν στη δικογραφία για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της μητέρας, ανέδειξε δύο ακόμη άτομα τα οποία αναζητούσαν ήδη οι Αρχές, ως εμπλεκόμενα σε κύκλωμα που απειλούσε και ένα χρόνο πριν τη φοιτήτρια.

Οι ύποπτοι είχαν στα χέρια τους ένα βίντεο που τράβηξαν παρά τη θέλησή της Ελένης και στη συνέχεια την απειλούσαν πως θα το ανέβαζαν στο διαδίκτυο.

Η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου και κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας συμβουλές. Δηλαδή σε περίπτωση που αυτό το βίντεο ανέβαινε στο διαδίκτυο τι θα μπορούσε να κάνει. Όμως δεν έγινε καμία καταγγελία.

«Στοιχεία που έχει βρει η σύζυγός μου, ρωτώντας κάποιες φίλες και συγκεντρώνοντας και κάποια άλλα δεδομένα, αφορούν ένα περσινό περιστατικό σχετικά με τον βιασμό της Ελένης από κάποια άτομα. Τα στοιχεία θα τα καταθέσει στην αρμόδια ανακριτική Αρχή και δεν ξέρω κατά πόσο το ένα περιστατικό συνδέεται με το φόνο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά την προηγούμενη μέρα ο πατέρας.

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης

«Τι να μου προσφέρει αυτή η Ρόδος. Μόνο πόνο, θλίψη, οδύνη, θυμό, κακία και μίσος. Είμαι η πιο άτυχη μάνα που γέννησε η φύση», δήλωσε χτες η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Απειλητικά μηνύματα στο παιδί μου, ναι. Ζούσε σε ένα φόβο, επί ένα χρόνο. Την εκβιάζανε και την φοβίζανε και της δημιουργήσανε πολλές φοβίες».
Ξεσπώντας η μητέρα της Ελένης ζητά, συναισθηματικά φορτισμένη, δικαιοσύνη από τον θεό και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της.

«Η δικαιοσύνη του Θεού να τους τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο. Όχι η δικαιοσύνη των ανθρώπων. Η δικαιοσύνη του Θεού θέλω για όλους τους και τις μάνες που φέρανε αυτά τα κτήνη σε αυτή τη γη, που την βαραίνουν αυτή τη γη».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024