Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαϊνάλντουμ : «Αλλαγμένη η Γιουνάιτεντ, δύσκολος αγώνας»

Βαϊνάλντουμ : «Αλλαγμένη η Γιουνάιτεντ, δύσκολος αγώνας»

Ο ολλανδός μέσος μίλησε για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας την αλλαγή των «κόκκινων διάβολων» επί των ημερών του Σόλσκιερ

Η Λίβερπουλ έχει αφήσει πίσω της το πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου, καθώς την προσεχή Κυριακή (24/2) ακολουθεί το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι» θέλουν τους 3 βαθμούς για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως, σύμφωνα με τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ο Ολλανδός ενόψει του αγγλικού ντέρμπι, μίλησε στο Liverpool Echo, αναφερόμενος στην αλλαγή της ομάδας του Μάντσεστερ επί εποχής Σόλσκιερ αλλά και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Κλοπ.

«Νομίζω υπάρχει τεράστια αλλαγή σε σχέση με το ματς του Δεκεμβρίου. Από τότε που ήρθε ο καινούριος προπονητής (σ.σ στη Γιουνάιτεντ) υπάρχει μια καλή ροή. Έχουν κερδίσει πολλά παιχνίδια και αυτό τους δημιουργεί αυτοπεποίθηση» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανυπομονώ. Νομίζω για αυτούς ερχόμαστε σε μια καλή στιγμή, αλλά τα πάμε και εμείς καλά, οπότε θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024