
Εύκολο μεροκάματο για τον Φωτιάδη
Ο πεντάρης Κουμπαράκης στη Σμύρνη κι ο Παπαδόπουλος που θα παίξει Ξάνθη. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών της 22ης αγωνιστικής
Κοτσάνης, Μανούχος και Φωτιάς είναι οι τρεις επικίνδυνοι διαιτητές για να τα κάνουν μαντάρα σε Τρίπολη, Λαμία και Καραϊσκάκης. Ο Κουμπαράκης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ενώ στο ΠΑΟΚ-Άρης στη Τούμπα σφυρίζει ο Νορβηγός Χάνσεν.
Ξάνθη-Λεβαδειακός. Ο Κομπότης πήρε το πέναλτι από τον Παπαπέτρου με τον Παναιτωλικό, αλλά από τον Παπαδόπουλο, δεν έχει να περιμένει τίποτα. Όλα τα σφυρίγματα θα τα πάρει ο Πανόπουλος.
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Πολιτικός σεισμός μετά τις νέες δικογραφίες για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου


