Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλμα πρόκρισης για την Ατλέτικο (2-0)

Άλμα πρόκρισης για την Ατλέτικο (2-0)

Οι ροχιμπλάνκος νίκησαν 2-0 την Γιουβέντους και απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο ματς της βραδιάς για την κορυφαία διοργάνωση, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Σάλκε με 3-2 και... σκέφτεται ήδη την οκτάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε άλμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η ισπανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη επί της Γιουβέντους με 2-0. Οι ροχιμπλάνκος κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τη νίκη καθώς ήταν καλύτεροι από την Γιουβέντους. Ο Χιμένες ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 78′ για τους Μαδριλένους και ο Γοδίν έκανε το 2-0 στο 85′.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Γκριζμάν, πέτυχε γκολ (στο 0-0) που ακυρώθηκε σωστά ( επιθετικό φάουλ του Μοράτα) και έχασε αρκετές ακόμα ευκαιρίες με τον Ντιέγκο Κόστα. Η ουσία για την Ατλέτικο είναι πως πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Γιούβε και πάει στο Τορίνο για την ρεβάνς έχοντας τον τίτλο του φαβορί.

Διπλό με ανατροπή για την Σίτι

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Σάλκε με 3-2 και είναι μια… ανάσα από την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού. Αυτό μάλιστα που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι Άγγλοι πήραν τη νίκη με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Οταμέντι στο 68′.

Η Σίτι προηγήθηκε με τον Αγουέρο στο 18′ αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δύο πέναλτι του Μπενταλέμπ (38′ και 45′) να προηγηθούν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν όμως τη νίκη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Σανέ έκανε στο 85′ με ωραίο φάουλ το 2-2 και ο Στέρλινγκ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 3-2 για την Σίτι στο 89′.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024