Με βαριά ήττα από την Αβενίδα (72-48) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Ευρωλίγκα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκες δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικές απέναντι στις Ισπανίδες και μοιραία γνώρισαν την 12η ήττα τους σε 14 ματς. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε άδοξα την ευρωπαϊκή της περιπέτεια.
Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Λόιντ με 17 πόντους, ενώ για τον Ολυμπιακό από 12 είχαν οι Τόμας και Σπυριδοπούλου. Οι νταμπλούχες Ελλάδας πλέον επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις και στην διατήρηση των κεκτημένων.
Η εικόνα του αγώνα:
Οι Ισπανίδες ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 18-10, ενώ το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την Αβενίδα στο +8 (39-31). Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κατέρρευσε, δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις στην επίθεση και έμεινε πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχες μετέτρεψαν το +12 (52-40) του τρίτου δεκαλέπτου σε 72-48 και ολοκλήρωσαν ιδανικά τη φάση των ομίλων.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.