Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ξεκίνησε η κατασκευή των δύο νέων γηπέδων στα Σπάτα

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η κατασκευή των δύο νέων γηπέδων στα Σπάτα

Δύο νέα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα ξεκίνησε να κατασκευάζει η ΑΕΚ στα Σπάτα.

Μαζί με την «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ φροντίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνει και το καθημερινό «σπίτι» της, το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Ετσι, ξεκίνησαν οι εργασίες στα 70 στρέμματα που αγόρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για να κατασκευαστούν τα δύο νέα γήπεδα. Σε πρώτη φάση τα αρμόδια συνεργεία καθαρίζουν τα οικόπεδα από τις ελιές και αμέσως θα ξεκινήσει η δεύτερη με την κατασκευή των γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Μάλιστα, το ένα εξ’ αυτών θα έχει και εξέδρα περίπου 1.000 ατόμων με σκέπαστρο και από κάτω αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, καθώς και βοηθητικούς χώρους ώστε να μπορεί εκεί να διεξαχθεί φιλικό της πρώτης ομάδας, όλα τα ματς της Κ19 στην Ελλάδα, αλλά και αγώνας Youth League της UEFA.

Αργότερα αναμένεται να κατασκευαστεί και ξενώνας για την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμπληρώσει ιδανικά το προπονητικό κέντρο επιπέδου ευρωπαϊκής ομάδας.

Τα δύο γήπεδα αναμένεται να είναι έτοιμα προς το τέλος του 2019 και θα καλύψουν τις ανάγκες της πρώτης ομάδας και όλων των τμημάτων των Ακαδημιών. Έτσι, τότε θα υπάρχουν συνολικά τέσσερα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με συνθετικό.

Και κάπως έτσι το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μαζί και με τους ξενώνες θα είναι υψηλού επιπέδου, ελέω της επένδυσης που κάνει ο Γρηγόρης Σαράντης, με την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη που αγόρασε με 3,5 εκατ.ευρώ το προπονητικό κέντρο και τα έξτρα 70 στρέμματα και το έκανε δωρεά στην ΑΕΚ μαζί με τον εκσυγχρονισμό του με το κέντρο αποκατάστασης στο ισόγειο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024