Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη σήμερα λίγο πριν από τις 13:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του στο Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου αναφορικά με την τετραήμερη άδεια που έχει αιτηθεί για τις 28 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες.

Επισημαίνεται ότι ο εισαγγελέας του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Φυλακών Κασσαβέτειας εξέφρασε αντιρρήσεις ως προς το αίτημά του.

Η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου έγινε υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό.

Δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας προηγούνταν του μεταγωγικού οχήματος των φυλακών, ενώ ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είχε απαγορευτεί, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και μέσα σε αυτό.

Ο Κουφοντίνας, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκε από δύο οπλισμένους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών, όπου συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο.

Γύρω στις 13:30 ο Κουφοντίνας εξήλθε από το γραφείο και επιβιβάστηκε, υπό αστυνομικό κλοιό, στο μεταγωγικό όχημα των φυλακών, επί της οδού Κουταρέλια, προκειμένου να οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές.

Η απόφαση επί της αίτησης που κατέθεσε ο Κουφοντίνας αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εάν τελικά το αίτημά του γίνει δεκτό, θα πρόκειται για την έβδομη άδεια που θα του χορηγηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία (εξαήμερη) άδεια που είχε λάβει ήταν την Πρωτοχρονιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο