Νέο τρόπο να αποσπούν χρήματα έχουν βρει οι σπείρες των πορτοφολάδων, οι οποίοι έχουν εξελίσσει τεχνολογικά τις τεχνικές τους.
Στο «μάτι» των ληστών φαίνεται πως έχει μπει το «πλαστικό χρήμα», αφαιρώντας μικροποσά χωρίς να βάλουν καν χέρι στην τσέπη των ανυποψίαστων θυμάτων τους.
Το μόνο που χρειάζονται είναι ασύρματες συσκευές POS, οι οποίες πρέπει να είναι σε απόσταση μικρότερη των τριών εκατοστών από το σημείο που βρίσκεται η κάρτα, κι έτσι να αποσπούν χρήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ.
Οι κάτοχοι των ανέπαφων χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών δε χρειάζεται να πληκτρολογήσουν κωδικό για ποσά έως 25 ευρώ.
Έτσι, όμως μπορεί να γίνουν «χρηματοδότες» επιτήδειων που χρησιμοποιούν ασύρματα POS, εάν εκείνοι τους προσεγγίσουν και έρθουν σε κοντινή απόσταση.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής