Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Να τιμωρηθούν αυτά τα κτήνη, βαραίνουν τη γη

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Να τιμωρηθούν αυτά τα κτήνη, βαραίνουν τη γη

Στον τόπο που βρήκε φρικτό θάνατο η κόρη τους, επιστρέφουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να καταθέσει η μητέρα της αποκαλυπτικά, όπως ανέφερε, στοιχεία για την υπόθεση

Στον τόπο που βρήκε φρικτό θάνατο η κόρη τους, επιστρέφουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να καταθέσει η μητέρα της αποκαλυπτικά, όπως ανέφερε, στοιχεία για την υπόθεση.

Οι γονείς της Ελένης αναμένεται να δώσουν τα ονόματα δυο τουλάχιστον νεαρών που φέρονται να απειλούσαν μέσω των social media την άτυχη φοιτήτρια.

«Θα καταθέσω κάποια πράγματα που έχω συλλέξει, για τον βιασμό της Ελένης. Μου έχουνε πει φίλες της και ότι ξέρω θα το καταθέσω. Πάω στον τόπο του μαρτυρίου. Εκεί που υπέστη βασανισμό, μαρτύριο, όλες τις μορφές του μαρτυρίου και τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου. Τι να μου προσφέρει αυτή η Ρόδος. Μόνο πόνο, θλίψη, οδύνη, θυμό, κακία και μίσος. Είμαι η πιο άτυχη μάνα που γέννησε η φύση», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης στον ΑΝΤ1.

Κι ενώ συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, τρείς μήνες από την στυγερή δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, η μητέρα της αποκαλύπτει ότι η κόρη της δεχόταν για αρκετό καιρό απειλητικά μηνύματα.

«Απειλητικά μηνύματα στο παιδί μου, ναι. Ζούσε σε ένα φόβο, επί ένα χρόνο. Την εκβιάζανε και την φοβίζανε και της δημιουργήσανε πολλές φοβίες».

Ξεσπώντας η μητέρα της Ελένης ζητά, συναισθηματικά φορτισμένη, δικαιοσύνη από τον θεό και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της.

«Η δικαιοσύνη του Θεού να τους τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο. Όχι η δικαιοσύνη των ανθρώπων. Η δικαιοσύνη του Θεού θέλω για όλους τους και τις μάνες που φέρανε αυτά τα κτήνη σε αυτή τη γη, που την βαραίνουν αυτή τη γη».

Πατέρας Τοπαλούδη: Υπάρχουν κι άλλα θύματα βιαστών στην Ρόδο

Εμφανιζόμενος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας της άτυχης κοπέλας έκανε λόγο για στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι στο νησί υπάρχουν κι άλλα άτομα τα οποία βίαζαν και εκβίαζαν την Ελένη. «Δεν ξέρω εάν αυτά τα άτομα είχαν σχέσεις με τους δολοφόνους ή αν έκαναν κι άλλα τέτοια εγκλήματα και σε άλλα κοριτσάκια, τα οποία φοβούνται να μιλήσουν» κατήγγειλε ο πατέρας.

«Για το καλό όλων των κοριτσιών και για να αναπαυτεί η ψυχή της κορούλας μας, θα πρέπει να καθίσουν όλοι αυτοί οι εγκληματίες στο εδώλιο του κατηγορουμένου» ανέφερε ο πατέρας.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024