Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Hispano Suiza Maguari HS1 GTC: Το εξωτικό… πτηνό των 2,2 εκ. ευρώ

Hispano Suiza Maguari HS1 GTC: Το εξωτικό… πτηνό των 2,2 εκ. ευρώ

Η γερμανοτραφής εκδοχή της Hispano Suiza με έμβλημα τα φτερά του πελαργού, παρουσιάζει ένα εξωτικό supercar με ισχύ 1.070 ίππων και ανθρακονημάτινο σκαρί.

Η «νέα» Hispano Suiza αποκάλυψε το νέο της εξωτικό δημιούργημα υπό την μορφή ενός κεντρομήχανου και πισωκίνητου supercar το οποίο «ακούει» στην ονομασία Maguari από ένα είδος νοτιαμερικανικού πελαργού τα φτερά του οποίου συνιστούν το παραδοσιακό έμβλημα της φίρμας.

Όπως και να έχει με την ονοματοδοσία του και επί της ουσίας, το supercar θα εφοδιάζεται με ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο V10 ο οποίος προέρχεται από την Lamborghini και με τις απαιτούμενες τροποποιήσεις των Ισπανών, θα φτάνει την ισχύ των 1.070 ίππων.

Η γενναιόδωρη ισχύς σε συνδυασμό και με το χαμηλό βάρος που προκύπτει από την εξολοκλήρου ανθρακονημάτινη κατασκευή του, θα δίνουν την ικανότητα στο Maguari ΗS1 GTC, να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα θα αγγίζει τα 380 χλμ./ώρα.

Ακόμα ωστόσο πιο εντυπωσιακή και από τις ανωτέρω προδιαγραφές είναι η τιμή στην οποία θα διατεθεί το ισπανικό supercar η οποία προσδιορίζεται σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που συνοδεύει κατά κάποιο τρόπο το συγκεκριμένο τετράτροχο, είναι ότι αποτελεί δημιούργημα της γερμανοτραφούς Hispano Suiza Automobile Manufaktur AG ή οποία ερίζει με την Hispano Suiza Cars με επικεφαλής το δισέγγονο του ιδρυτή της αρχέτυπης ισπανικής φίρμας, για τα δικαιώματα της χρήσης του ονόματος.

Για την ιστορία, η δεύτερη Hispano Suiza με έδρα τη Βαρκελώνη, θα παρουσιάσει σύντομα, στην έκθεση της Γενεύης, ένα ηλεκτροκίνητο supercar με το οποίο ευελπιστεί να αναβιώσει το όραμα του ιδρυτή της και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την επιστροφή της.

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024