Ζούρος: «Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με την Ελλάδα»

Ο Ελληνας τεχνικός της Γεωργίας θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ενώ στάθηκε στις αρκετές απουσίες που έχει η ομάδα του.
Ζούρος: «Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με την Ελλάδα» | in.gr

Στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στάθηκε ο τεχνικός της Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα στην Κρήτη (21/2, 20:30), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

«Δυστυχώς όπως σε όλα τα προηγούμενα ματς έχουμε πολλές απουσίες και πολύ λίγο χρόνο» είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Έχουμε μια αποστολή με πολλούς παίκτες, στους οποίους δίνουμε ευκαιρίες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι περιττό να μιλάμε για πιθανότητες πρόκρισης, αλλά είμαι περήφανος για την προσπάθεια όλων των παιδιών που συμμετείχαν στα παράθυρα.

Έχουμε μια νέα γενιά παικτών που έρχεται και θα είναι μια καλή εμπειρία ο αγώνας με την Ελλάδα. Πάντως, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, γιατί, παρά τις απουσίες τους, οι Έλληνες παίκτες αγωνίζονται στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έχουν διεθνή εμπειρία».