Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Καρλ Λάγκερφελντ

Οι πιο αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Καρλ Λάγκερφελντ

Ο σχεδιαστής ήταν γνωστός για μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις, όταν βρισκόταν ακόμα στην κορυφή του κόσμου της μόδας.

Ο Καρλ Λάγκερφλεντ πέθανε σήμερα στα 85 του χρόνια. Το τεράστιο ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο, ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του. Ο ίδιος θα μνημονευτεί για το τεράστιο χιούμορ του, το ταλέντο του να δημιουργεί ατάκες καθώς κάθε του πρόταση ήταν μια νέα έμπνευση, το μότο της σύγχρονης γυναίκας και το ευαγγέλιο κάθε ανθρώπου που ασχολείται με την μόδα. Ο θρύλος της μόδας ήταν ίσως τόσο γνωστός για τις συχνά αμφιλεγόμενες δηλώσεις του όσο και για τις δημιουργίες του. Όλες του οι δηλώσεις συζητήθηκαν πολύ, όμως όχι πάντα για την ευστοχία τους.

Για τους μετανάστες: Τον Νοέμβριου του 2017 επικρίνοντας την πολιτική ανοιχτών συνόρων της Γερμανίας προς τους μουσουλμάνους πρόσφυγες, είπε  ότι το Βερολίνο διαλέγει να βοηθήσει τους «χειρότερους εχθρούς» των Εβραίων. Στοχοποίησε την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας: «Δεν μπορείτε να σκοτώνετε εκατομμύρια Εβραίων και μετά να παίρνετε τα Γερμανικά εδάφη τους χειρότερους εχθρούς τους, έστω και αν μεσολαβούν δεκαετίες μεταξύ των γεγονότων», είπε στο γαλλικό κανάλι 8.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε το επιχείρημα του: «Ξέρω κάποια κυρία στη Γερμανία που φιλοξενούσε έναν νεαρό από την Συρία που μιλούσε λίγα αγγλικά », είπε. «Μετά από τέσσερις ημέρες, ξέρεις τι είπε στη γνωστή μου; -Η καλύτερη εφεύρεση της Γερμανίας είναι το Ολοκαύτωμα.»

Συνεχίζοντας δήλωσε πως «υπάρχουν ήδη εκατομμύρια [μεταναστών] που ζουν νόμιμα στην Γερμανία, οι οποίοι εργάζονται, κάτι που είναι πολύ καλό, διότι η δημογραφία είναι λίγο παρακμάζουσα εκεί. Αλλά δεν χρειαζόταν να πάρει άλλο ένα εκατομμύριο για να δώσει στην Γερρμανία μια πιο γοητευτική εικόνα.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η Μέρκελ προσπάθησε να ανοικοδομήσει την εικόνα της «μετά την κακή εικόνα που δημιούργησε στην ελληνική κρίση.»

Για το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του: «Είμαι σαν μια καρικατούρα του εαυτού μου, και μου αρέσει αυτό, είναι σαν μια μάσκα και για μένα το Καρναβάλι της Βενετίας διαρκεί όλο το χρόνο».

 

 Για τα κιλά: «Κανείς δεν θέλει να δει γυναίκες με καμπύλες στην πασαρέλα.»

 

«Η μόνη φιλοδοξία μου στη ζωή … είναι να φορέσω 28 νούμερο τζιν».

 

 Για την Πίπα Μίντλετον: «Η Κέιτ Μίντλετον έχει μια ωραία σιλουέτα και είναι το σωστό κορίτσι γι ‘αυτό το αγόρι, μου αρέσει αυτή η γυναίκα, μου αρέσουν ρομαντικές ομορφιές, από την άλλη πλευρά, η αδελφή της προσπαθεί υπερβολικά, δεν μου αρέσει το πρόσωπο της, καλύτερα να δείχνει μόνο την πλάτη της. » (Κατόπιν διευκρίνισε ότι συζητούσε το make-up της).

 

 Για τη Νταϊάνα:  «Ήταν όμορφη και ήταν γλυκιά, αλλά ήταν ηλίθια.»

Για τους κοντούς ανθρώπους: «Η ζωή δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς, κάποιοι άσχημοι άνθρωποι είναι σπουδαίοι, αυτό που μισώ είναι εκείνοι που είναι άσχημοι και ταυτόχρονα κακοί άνθρωποι, οι χειρότεροι βέβαια είναι οι άσχημοι κοντοί άντρες, οι γυναίκες μπορούν να είναι κοντές, αλλά για τους άνδρες είναι αδύνατο, είναι κάτι που δεν θα συγχωρήσουν ποτέ στον εαυτό τους – θα είναι πάντοτε κακοί και έτοιμοι να  σκοτώσουν »

 

 Για τους κύκνους: «Οι Κύκνοι, είναι τα πιο μνησίκακα ζώα στον κόσμο, ξέρετε. Είχα προβλήματα με αυτούς από παιδί. Μισούν τα παιδιά. Με είχαν τραυματίσει παλαιότερα.. Η ιδέα των κύκνων είναι υπέροχη και έχουν όμορφο σχήμα, αλλά δεν είναι τόσο ρομαντική στην πραγματικότητα.»

 

Για την σύνταξη: «Γιατί πρέπει να σταματήσω να δουλεύω; Αν το κάνω, θα πεθάνω και όλα θα τελειώσουν.»

 

Για τα οικονομικά ρούχα: «Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τη λέξη« φτηνό », σήμερα όλοι μπορούν να φαίνονται κομψοί με οικονομικά ρούχα (οι πλούσιοι τα αγοράζουν επίσης) Υπάρχει καλός σχεδιασμός ενδυμάτων σε κάθε επίπεδο σήμερα. Μπορεί κανείς να είναι φοβερά καλοντυμένος φορώντας απλά ένα μπλουζάκι και ένα τζιν.»

 Για τις πασαρέλες: «Είμαι ένα είδος νυμφομανή, στον τομέα της μόδας, που δεν έχει ποτέ οργασμό».

Για τις selfies: « Όχι, όχι, ευχαριστώ τον Θεό, ο Σεμπάστιαν ο βοηθός μου, αυτός είναι κακός με τους ανθρώπους στο δρόμο, που μου ζητάνε φωτογραφίες,  άγριος και αγενής. Εγώ είμαι καλός άνθρωπος. »

 

Για την γάτα του: «Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο διάσημος. Τώρα, η Choupette είναι πραγματικά διάσημη. Έχει γίνει η πιο διάσημη γάτα στον κόσμο. Παίρνω μάλιστα προτάσεις από εταιρείες τροφίμων και τέτοια πράγματα, αλλά είναι εκτός σκέψης. Είμαι εμπορικός. Εκείνη δεν είναι. Είναι τόσο κακομαθημένη. Προφανώς. Όλοι είναι γύρω της, είναι το κέντρο του σπιτιού, του σύμπαντος. Κοιμάται δίπλα στο κεφάλι μου. Τρώει στο τραπέζι μαζί μου και έχει άψογους τρόπους. »

 

 

 

 

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024