Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην Αλεξανδρούπολη για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Στην Αλεξανδρούπολη για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα.

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό, με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα το διήμερο 20 και 21 Απριλίου.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Οι υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο συνεχίζονται με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  Η ομάδα μας πρέπει να δείχνει την δίψα της για κάθε διοργάνωση. Θέλουμε να παίξουμε στο Φάιναλ Φορ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024