Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει κερδίσει όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ με τη δουλειά του και γνωρίζει άξια και δίκαια την αποθέωση από όλους τον τελευταίο καιρό.

Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook αποθεώνοντας τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αναλυτικά έγραψε: «Οι ομάδες παίρνουν τον χαρακτήρα του προπονητή τους, όταν αυτός μένει για εύλογο χρονικό διάστημα.

Χθες ήταν η πρώτη φορά που ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε το όνομά του από την κερκίδα, την ύψιστη αναγνώριση που μπορεί να απολαύσει κάποιος στον ΠΑΟΚ. Πριν 15-16 μήνες, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν ακόμη καλά, προσπάθησα με μια ειλικρινή δήλωση να αναλύσω τα στοιχεία που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι αυτός ο προπονητής έχει ό,τι χρειάζεται για να πάει την ομάδα στην κορυφή. Η δήλωση εκείνη, όπως οτιδήποτε πάει κόντρα στο ρεύμα της στιγμής έφερε ένα διαδικτυακό μπούλινγκ και απαξιωτικά σχόλια.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν σήμερα αγωνιστικά είναι του Ράζβαν 100%. Εργατικός και στην προετοιμασία και την εκτέλεση του σχεδίου, του παιχνιδιού.

Είναι μια ομάδα συναισθηματική που πανηγυρίζει τα πετυχημένα τάκλιν σαν γκολ, αλλά που τα συναισθήματά της τα αφήνει πίσω για να ψάξει την επόμενη πρόκληση ή τα χρησιμοποιεί ως κίνητρο. Είναι μια ομάδα στοχοπροσηλωμένη επί δυο χρόνια, δεν αλλάζει την πορεία της για κανέναν εξωτερικό παράγοντα και σε κάθε πρόβλημα βρίσκει λύσεις. Όπως ο προπονητής της.

Ο Ράζβαν και ο ΠΑΟΚ του, δεν είναι ευγενικοί με τους αντιπάλους, αλλά είναι δίκαιοι.

Ο Ράζβαν και ο ΠΑΟΚ του είναι έξυπνοι και πάντα βρίσκουν τον τρόπο της νίκης.

Ο Ράζβαν και ο ΠΑΟΚ του είναι οικογένεια, γιατί ο προπονητής του προέρχεται από μια καταπληκτική οικογένεια, έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική οικογένεια και σέβεται τη δύναμη που σου δίνει το οικογενειακό κλίμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον χαρακτήρα του προπονητή του και όπως ο Ράζβαν κέρδισε του πάντες με επιμονή και σκληρή δουλειά (πρώτα τους κοντινούς του, μετά τον κόσμο του ΠΑΟΚ, νομοτελειακά και την εκτίμηση των αντιπάλων), το ίδιο θα κάνει και η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έχει το χιούμορ και την οξυδέρκεια του προπονητή του, το πάθος και την διαύγεια, την επιμονή και την εργατικότητα, την εντιμότητα και την… αλλεργία στην αδικία, ακόμη κι αν αυτή ευνοήσει συγκυριακά.

Και προφανώς ήταν ευλογία που πρώτος απ’ όλους κατάλαβε όλα τα παραπάνω και τον στήριξε στα δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης…».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο