«Δώρο» σε Μπάγερν, Νυρεμβέργη – Ντόρτμουντ 0-0
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης και συνέχισε τα... δώρα προς τη Μπάγερν
Αυτή η Ντόρτμουντ, είναι ικανή να χάσει το πρωτάθλημα από μόνη της. Οι Βεστφαλοί προβλημάτισαν σε ένα ακόμη παιχνίδι με την απόδοση τους, μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ δεν θύμισε ούτε σήμερα την εντυπωσιακή ομάδα του πρώτου γύρου στο γερμανικό πρωτάθλημα και με εξαίρεση το τελευταίο 5λεπτο όπου πίεσε ασφυκτικά τους γηπεδούχους, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις.
Έτσι ήρθε η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά από αυτές κόντρα σε Χόφενχαιμ και Άιντραχτ, με τη διαφορά από τη 2η Μπάγερν να μειώνεται στους 3 βαθμούς. Στους 13 η Νυρεμβέργη, η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
