Επίθεση από Ρεπουμπλικάνο : Να σταματήσουν τα «καραγκιοζιλίκια» του Τραμπ
Ο Γουέλντ είπε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο Τραμπ την Παρασκευή, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει πόρους για την οικοδόμηση τείχους στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικό, καταδεικνύει την ετοιμότητά του να διχάσει τη χώρα.
Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μπιλ Γουέλντ, ο πρώτος Ρεπουμπλικάνος που θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματός του ενόψει των εκλογών του 2020 με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Κυριακή ότι άλλα έξι χρόνια με τα «καραγκιοζιλίκια» του Τραμπ στον Λευκό Οίκο θα κάνουν κακό στην Αμερική.
Ο Γουέλντ είπε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο Τραμπ την Παρασκευή, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει πόρους για την οικοδόμηση τείχους στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό, καταδεικνύει την ετοιμότητά του να διχάσει τη χώρα.
«Δεν νομίζω ότι γνωρίζει πώς να ενεργήσει. Πιστεύει ότι πρέπει να ταπεινώσει όποιον αντιμετωπίζει, ειδάλλως είναι μισός άνθρωπος» σημείωσε ο Μπιλ Γουέλντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ABC «This Week».
«Η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι μονάχα ένα παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς του. Το Κογκρέσο πίστευε ότι έχουν συμφωνήσει. Εκείνος λέει: “Νομίζετε ότι έχουμε μια συμφωνία; Εγώ θα σας δείξω μια συμφωνία. Θα σας δείξω ποιος είναι το αφεντικό”» πρόσθεσε.
Ο 73χρονος πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να συμμετάσχει στις προκριματικές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εναντίον του Τραμπ το 2020.
«Αποτελεί μέρος του συλλογισμού μου να επιβεβαιώσω ότι δεν θα επαναλάβει, δεν θα έχουμε άλλα έξι χρόνια με καραγκιοζιλίκια» τόνισε ο Γουελντ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας