Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρήξη χιαστού ο Λάζαρος

Ρήξη χιαστού ο Λάζαρος

Ο διεθνής άσος δεν απέφυγε την μεγάλη ζημιά καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Δυστυχώς οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επιβεβαιώθηκαν καθώς ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός της ομάδας του Πειραιά υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως δεν γλίτωσε την μεγάλη ζημιά στο γόνατο.

Ο Χριστοδουλόπουλος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η περίοδος αποθεραπείας για τέτοιο τραυματισμό είναι έξι μήνες.

Από την πρώτη στιγμή που ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έπεσε στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν φόβοι για μεγάλη ζημιά καθώς φάνηκε από τις αντιδράσεις του Χριστοδουλόπουλου πως είχε χτυπήσει σοβαρά. Ο διεθνής άσος των πειραιωτών είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό και το 2011 όταν αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024