Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέφτεται να αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ! (vids)

Σκέφτεται να αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει σκέψεις αποχώρησης από την ACB αν η λίγκα δεν παραδεχτεί ότι η διαιτησία έκρινε τον τελικό του Copa Del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Copa Del Rey απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας μια λανθασμένης διαιτητικής απόφασης που έχει εξοργίσει τη βασίλισσα. Οι ρέφερι του ματς είδαν το βίντεο review και μέτρησαν το καλάθι με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Ρεάλ να «τρελαθούν» και να απειλούν την ισπανική λίγκα ακόμα και με αποχώρηση.

Ο διευθυντής των Μαδριλένων, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, η Ρεάλ απαιτεί από τη Λίγκα να παραδεχτεί ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος στην τελευταία φάση που ο Ράντολφ κόβει (καθαρά) τον Τόμιτς. Αλλιώς, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, σε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή που συμβαίνει στη χώρα μας με τον Ολυμπιακό.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί έπειτα από δύο τέτοια λάθη σε δύο χρόνια», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάντσεθ, για ένα παιχνίδι απέναντι στην Γκραν Κανάρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που η βασίλισσα απειλεί με αποχώρηση. Την πρώτη φορά είχε διαφωνήσει με τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη Euroleague και την ACB (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) για κάποια οργανωτικά θέματα, ενώ η δεύτερη αφορά τη διαιτησία.

Παρόλα αυτά η Ρεάλ αν και έχει δίκιο για την τελευταία φάση υπάρχουν και μερικές κραυγαλέες φάσεις που έχει αδικηθεί και η Μπαρτσελόνα στον τελικό, όπως αυτή με το σκληρό φάουλ στο πρόσωπο από τον Ράντολφ στον Σίνγκλετον.

Δείτε τη φάση που διαμαρτύρεται σωστά η Ρεάλ:

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024