Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για φέτος

Παναθηναϊκός: Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για φέτος

Ο Παναθηναϊκός «έκοψε» λίγο περισσότερα από 2.000 εισιτήρια στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι σημείωσαν μόλις τη δεύτερη νίκη τους για το 2019 και μείωσαν τη διαφορά τους προσωρινά από την πέμπτη θέση και τον Άρη στον έναν βαθμό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επέστρεψε στις νίκες όμως και πάλι δεν είχε τη στήριξη του κόσμου της, ο οποίος δεν έδωσε το παρών ούτε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το τριφύλλι έκοψε μόλις 2.058 εισιτήρια κόντρα στους Αρκάδες, αριθμό που συνιστά και αρνητικό ρεκόρ τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό στη Super League.

Το ΟΑΚΑ έμοιαζε και ήταν αυτή τη φορά πιο άδειο από ποτέ και ο αριθμός ήταν ο χαμηλότερος για φέτος. Τα 2.974 εισιτήρια που είχαν κοπεί στο ματς της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λάρισα ήταν το προηγούμενο ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό που βλέπει όλο και λιγότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ κάθε αγωνιστική.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024