Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για Φορτούνη

Αποθέωση για Φορτούνη

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γνώρισε την αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το απέδειξε περίτρανα και στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε… παππάδες στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στη νίκη με 4-1.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών πήρε από το χέρι την ομάδα και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: Την οδήγησε σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο δεύτερο μέρος ήταν απολαυστικός και κέρδισε με το σπαθί του το ζεστό χειροκρότημα των «ερυθρόλευκων» οπαδών που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Στο 72’ με μία ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά με το αριστερό και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Μπάρκα για το 2-1. Στο 87’ ο Φορτούνης… ξαναχτύπησε σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών. Ο Γκιγιέρμε με μία φανταστική κάθετη πάσα έβγαλε τον Φορτούνη τετ α τετ με τον πορτιέρο της ΑΕΚ, ο διεθνής άσος πέρασε τον τερματοφύλακα της Ενωσης και έκανε το 4-1.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το τέταρτο γκολ ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και αποθέωσε τον αρχηγό της ομάδας. Οι οπαδοί των Πειραιωτών αναγνώρισαν την τεράστια εμφάνιση του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού και υποκλίθηκαν στο σπουδαίο ταλέντο του, χαρίζοντάς του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Ο Φορτούνης με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τα 9 σε 19 αγώνες στη Σούπερ Λίγκα, ενώ συνολικά έχει 14 γκολ σε 31 συμμετοχές στη φετινή σεζόν.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024