Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη για το 16 στα 16 ο Ολυμπιακός

Στη Θεσσαλονίκη για το 16 στα 16 ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα αντιμετωπίσουν τον ουραγό Όμιλο Φίλων Θαλάσσης στο Ποσειδώνιο για την 16η αγωνιστική της Α1

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 16η αγωνιστική της Α1 πόλο για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Ο.Φ. Θαλάσσης.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο με στόχο να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα χωρίς τους Μανώλη Μυλωνάκη, Άντρο Μπούσλιε, Πάουλο Ομπράντοβιτς και Αριστείδη Χαλυβόπουλο, με την αποστολή του Ολυμπιακού να απαρτίζεται από τους Γιόζιπ Πάβιτς, Δημήτρη Σκουμπάκη, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Γιώργο Δερβίση, Δημήτρη Νικολαΐδη, Κώστα Κάκαρη, Αλέξανδρο Γούνα, Στέλιο Αργυρόπουλο, Κώστα Μουρίκη και Στέφανο Γαλανόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Γούνας στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να πούμε για αυτό το παιχνίδι, εκτός του ότι θα πάμε για μια ακόμα νίκη».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024