Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σιμεόνε για Ντιέγκο Κόστα: «Θηρίο και πολεμιστής»

Σιμεόνε για Ντιέγκο Κόστα: «Θηρίο και πολεμιστής»

Το εγκώμιο του 30χρονου επιθετικού έπλεξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε προαναγγέλλοντας ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγεκάνο στη La Liga

O Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στην δράση, καθώς εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις της Ατλέτικο. Μάλιστα ο Ντιέγκο Σιμεόνε προανήγγειλε τη χρησιμοποίησή του στο αυριανό (16/2) ματς της Ατλέτικο με τη Ράγιο Βαγεκάνο, για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος επιθετικός μπήκε στις αρχές της εβδομάδας σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πόδι που έκανε στις αρχές Δεκεμβρίου, και πιθανότατα θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο επερχόμενο παιχνίδι της La Liga, ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης των «ροχιμπλάνκος» με τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Champions League.

«Ο Κόστα είναι θηρίο, ανυπομονεί να μπει, είναι φιλόδοξος και, όπως ξέρουν όλοι, είναι πολεμιστής. Ελπίζουμε να απελευθερώσει αυτό που έχει μέσα του, το χρειαζόμαστε απεγνωσμένα» τόνισε χαρακτηριστικά στη σημερινή (15/2) συνέντευξη Τύπου ο Σιμεόνε, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να συνυπάρξει στην ενδεκάδα με τον πρόσφατα αποκτηθέντα Άλβαρο Μοράτα. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μοράτα και ο Κόστα είναι συμβατοί σε μία συμπαγή και δομημένη ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Όπως ήταν φυσικό, ο «Τσόλο» ρωτήθηκε και για την επέκταση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο ως το 2022, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα χθες (14/2). Επανέλαβε ότι «… είναι το σωστό βήμα, πιστεύω πραγματικά σε αυτό το σύλλογο και πάνω απ’ όλα στους παίκτες, που είναι εκείνοι που με ώθησαν να πάρω αυτή την απόφαση».

Στην ανανέωση του Σιμεόνε, πάντως, υπάρχει ένα «αγκάθι», καθώς μαζί του υπέγραψε νέα συμβόλαια σύσσωμο το τεχνικό τιμ (ακόμη και ο πανταχόθεν βαλλόμενος φέτος Όσκαρ Ορτέγκα, ο προπονητής φυσικής κατάστασης που έχει κατηγορηθεί για την πληθώρα μυϊκών τραυματισμών που έχουν «χτυπήσει» την ισπανική ομάδα), πλην του άμεσου συνεργάτη του, Χερμάν Μπούργκος. Ο τεχνικός της Ατλέτικο έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει ακόμη κάποιες λεπτομέρειες να ρυθμίσει, πριν υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με το σύλλογο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024