Να υποβιβαστεί επειδή ζητάει… νομιμότητα
Αφού όλα είναι καθαρά και ξάστερα στο μπάσκετ, «Φάρος» και Κυβέρνηση να ρίξουν τον Ολυμπιακό κατηγορία, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη. Καθώς αυτό που δεν λέει κανείς είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν ζητάει τίποτε παράλογο, παράνομο ή που δεν προβλέπεται ή καταστρατηγεί τους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων
Εκανε καλά ή όχι ο Ολυμπιακός που δεν βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Εντελώς… υποκειμενικά, τείνω να συμφωνήσω με την «Καισάρεια» άποψη, πως οι Ερυθρόλευκοι έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από τη φαρσοκωμωδία, μόλις δόθηκε το 3ο φάουλ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν και οποιοδήποτε περιθώριο σε όλους εκείνους που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τους ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρούν με μεζούρα τα οφσάιντ.
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442