
Μάτζικ – Χόρνετς 127-89
Μετά από 13 σερί ήττες κόντρα στους Χόρνετς, οι Μάτζικ πήραν τη νίκη με 127-89 βάζοντας τέλος σε μια πολύ κακή παράδοση.
Περίπατο έκαναν οι Μάτζικ που συνέτριψαν με 127-89 τους Χόρνετς στο Ορλάντο βάζοντας τέλος και σε ένα μεγάλο σερί, 13 ηττών απέναντι στην ομάδα της Σάρλοτ. Στο 27-32 οι Μάτζικ. στο 27-30 οι Χόρνετς.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ρος με 21 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο διπλός Βούτσεβιτς με 17 πόντους κι 11 ριμπάουντ και 16 πόντους σημείωσε ο Ισάακ.
Για τους ηττημένους που ηττήθηκαν για τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία τους ματς, ξεχώρισε ο Μονκ με 15 πόντους ενώ ο Λαμπ είχε 14 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-18, 71-36, 98-67, 127-89
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο






