Στον αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ απολογήθηκε ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Ερυθρόλευκοι από την μεριά τους ζήτησαν να δικαστούν με φάση το δίκαιο της ΕΟΚ και όχι του ΕΣΑΚΕ, κάτι που μεταφράζεται αρχικά ότι η ποινή τους μπορει να είναι από έναν έως και δύο βαθμούς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Χορηγοί, εισιτήρια και merchandising ξεπερνούν τις προσδοκίες, όμως για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός των 1,7 δισ. ευρώ καθοριστικός αποδεικνύεται ο ρόλος της δημόσιας χρηματοδότησης
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δεν θα αντιμετωπίσει πειθαρχικά μέτρα για τις πρόσφατες δηλώσεις του.