Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηγεωργίου: Υπουργός η φίλη του Τσίπρα που τον συνόδευσε στο Μάτι

Χατζηγεωργίου: Υπουργός η φίλη του Τσίπρα που τον συνόδευσε στο Μάτι

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει το ΥΜΑΘ. Εγινε γνωστή επειδή ήταν μαζί με τον πρωθυπουργό στην επίσκεψη που έκανε στα καμένα σαν τον κλέφτη μία εβδομάδα μετά

Στενή φίλη του πρωθυπουργού, αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου που αναλαμβάνει υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, αν κι έχει αποτύχει να εκλεγεί τρεις φορές, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει αυτή τη φιλία και να αντικαταστήσει την Κατερίνα Νοτοπούλου, άλλο ένα στέλεχος από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η νέα υφυπουργός ήταν διευθύντρια στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου ενώ δεν έχει κάνει πολλές εμφανίσεις και δεν ήταν ιδιαιτέρως γνωστή.

Εκτός από μία, συμβολική που ενδεχομένως να της έδωσε το εισιτήριο για το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Είναι καλοκαίρι του 2018, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς. Ολοι αναρωτιούνται που βρίσκεται ο κ. Τσίπρας ώσπου ένα πρωί, μία εβδομάδα μετά την ανείπωτη καταστροφή, ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την πληγείσα περιοχή σαν τον κλέφτη. Πρωί – πρωί και μόνο με την κάμερα της ΕΡΤ και «ελεγχόμενους» κατοίκους, πηγαίνει να επιθεωρήσει την κατάσταση… επτά ημέρες μετά το χάος.

Στην άκρη της φωτογραφίας δεξιά η νέα υπουργός

Βεβαίως, αυτή η επίσκεψη έγινε αντικείμενο πολύ αρνητικών σχολίων. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν η Ρ. Δούρου και άλλοι υπουργοί, ήταν όμως και η διακριτική φιγούρα της κ. Ελευθερίας Χατζηγεωργίου η οποία τον συνόδευσε στο Μάτι.

Σε blog της Θεσσαλονίκης, εκείνο το καλοκαίρι είχε γραφτεί το εξής παραπολιτικό: «Ξεκούραση στη Χαλκιδική για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Στη Χαλκιδική ξεκουράζεται αυτές τις ημέρες η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η πιο στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη Φούρκα της Κασσανδρείας, όπου γεμίζει τις μπαταρίες της ύστερα από μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς ως διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου είχε άμεση ανάμειξη σε όλες τις κινήσεις που έγιναν από το Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι. Ηταν μάλιστα ένα από τα λίγα στελέχη που επισκέφτηκαν μαζί με τον πρωθυπουργό τις καμένες περιοχές λίγες ώρες μετά το σβήσιμο των πυρκαγιών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε κάτω, όπου η Ελευθερία Χατζηγεωργίου διακρίνεται στη μέση πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα».

Βεβαίως, δεν ξέρουμε αν η διευθύντρια του γραφείου του κ. Τζανακόπουλου χρεώνεται και τις απίστευτες επικοινωνιακές γκάφες του υπουργού της καθώς κανείς δεν ξεχνά εκείνη την άθλια συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο Τζανακόπουλος με τον Τόσκα όπου όλοι έλεγαν πως δεν φταίνε σε τίποτε και δεν βρίσκουν κανένα λάθος στην υπόθεση της πυρκαγιάς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024