«Αποκαλύπτεται η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Μεταπολίτευσης που είναι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». Ποιος το λέει αυτό; Μα φυσικά το λέει ο νέος υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Θάνος Μωραϊτης, μεταγραφή του Τσίπρα από το ΠΑΣΟΚ. Και το λέει ακριβώς πριν από δύο χρόνια στην ΕΡΤ, στις 17 Φεβρουαρίου 2017.

Ο τότε Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «ανέκδοτο τη διαπραγμάτευση! Να πούμε την αλήθεια, το πρόγραμμα αυτό δε βγαίνει».

Μάλιστα, αναφορικά με την συνάντηση Μητσοτάκη- Μέρκελ στο Βερολίνο, σχολίασε: «Εγώ θα ήθελα ο κ. Μητσοτάκης να πάει στη Μέρκελ σήμερα και να πει πόσο παράλογες είναι οι απαιτήσεις των δανειστών. Αυτό δηλαδή που λέει η Δημοκρατική Συμπαράταξη τόσο καιρό».

«Χρειαζόμαστε ένα εθνικό μέτωπο, εμείς μιλάμε για εθνική συνεννόηση και συναίνεση. Αυτό υποστηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η ίδια η Φώφη Γεννηματά εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, η κυβέρνηση θέλει να μείνει με νύχια και με δόντια στην εξουσία», επισήμανε ο κ. Μωραΐτης, για να συμπληρώσει, πως «οι ίδιοι από πέρσι μιλούσαν για διαπραγμάτευση που θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Έχασαν χρόνο, δε δημιούργησαν συμμάχους και εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα να έρθουν σήμερα και νέα θέματα στην ατζέντα, όπως οι ομαδικές απολύσεις. Οδηγούν τη διαπραγμάτευση σε πολύ σκληρά μέτρα και ισοπεδώνουν τη μεσαία τάξη». «Αυτό που θα πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι αν μπορεί να διαπραγματευτεί, γιατί εδώ που τα λέμε ο όρος διαπραγμάτευση επί ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατάντησε το πιο σύντομο ανέκδοτο, και να κλείσει τη διαπραγμάτευση», προέτρεψε την κυβέρνηση ο γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ.

«Προσωπικά θεωρώ ότι θα κλείσει η αξιολόγηση», εκτίμησε ο ίδιος για να συμπληρώσει πως «δυστυχώς όμως αυτό που φοβάμαι βλέποντας το διήμερο της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των συνιστωσών του». «Όσο αργούμε τόσο πιο σκληρά μέτρα θα έρθουν, κατέληξε ο κ. Μωραΐτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο