Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπάρκας: Ενας «Τσιπροφύλακας» νέος υφυπουργός Εργασίας

Κωνσταντίνος Μπάρκας: Ενας «Τσιπροφύλακας» νέος υφυπουργός Εργασίας

Ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχεται από τον πρωθυπουργό και τον Δ. Τζανακόπουλο. Υπήρξε υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων

Ενας… Τσιπροφύλακας στο υπουργείο Εργασίας. Αυτός θα ήταν ο τίτλος για τον Κ. Μπάρκα που αποκτά υπουργικό θώκο αν και περίμενε τέσσερα χρόνια γι’ αυτό.

Ο Κ. Μπάρκας θεωρείται ότι ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και είναι από τα στελέχη που εμφανίζεται πολύ συχνά στα τηλεπαράθυρα προκειμένου να υπερασπιστεί με σθένος το κυβερνητικό έργο και προσωπικά τον πρωθυπουργό.

Εχει διατελέσει δημοσιογράφος στην «Αυγή» και γνωρίζει πώς να χειρίζεται τα ΜΜΕ. Ως μέλος της νεολαίας του κόμματος έχει αναπτύξει σχέσεις με τον Τζανακόπουλο και την ομάδα των «νεολαίων» που θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να αναδείξει.

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας  που ορίστηκε νέος υπουργός Εργασίας , εξελέγη βουλευτής Πρέβεζας με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Διετέλεσε Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Σωφρονιστικού Συστήματος. Στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στήριξε τους αγώνες των ανέργων και των εργαζομένων για πλήρη, σταθερή και ασφαλή εργασία.

Υπήρξε υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων και τις αντίστοιχες προγραμματικές επεξεργασίες. Στις  εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκε ξανά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας.

Ο κ. Μπάρκας  ήταν από τα μαθητικά χρόνια στη νεολαία Συνασπισμού ενώ είχε υπερασπιστεί  το δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024