Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην «κατάψυξη» περιοχές της Αθήνας λόγω «Χιόνης» - Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Στην «κατάψυξη» περιοχές της Αθήνας λόγω «Χιόνης» – Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Μια από τις ψυχρότερες περιοχές της Ευρώπης αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής η χώρα μας με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 8°C στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας Ελλάδας

Μια από τις ψυχρότερες περιοχές της Ευρώπης αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής η χώρα μας με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 8°C στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας Ελλάδας.

Την ίδια ώρα στη Δυτική Ευρώπη η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 20°C, περίπου 10ºC δηλαδή πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Από το πρωί της Παρασκευής και μέχρι νωρίς το βράδυ, το χιόνι πέφτει ασταμάτητα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Πάρνηθα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για ενίσχυση των χιονοπτώσεων στην Αττική μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι θερμοκρασία στα βόρεια ημιορεινά τμήματα της Αττικής δεν ξεπερνά τον 1 βαθμό Κελσίου, ενώ έως αργά τη νύχτα θα πέσει υπό το μηδέν.

«Πολικές» θερμοκρασίες καταγράφονται σε περιοχές όπως ο Βαρνάβας, η Άνοιξη, το Κρυονέρι, ο Ωρωπός ο Άγιος Στέφανος και ο Διόνυσος.

Προσωρινή υποτροπή

Νέα υποτροπή αναμένεται να παρουσιάσει η κακοκαιρία το Σάββατο 16/02, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά(πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο), ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια τμήματα του Αιγαίου.

Χιονόνερο και ενδεχομένως χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους και στη Βόρεια Ελλάδα.

Ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή 17/02, ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα έως τουλάχιστον τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024