Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (η αποστολή αποσύρθηκε στο ημίχρονο) οι Ερυθρόλευκοι υπεραμύνονται της στάσης τους και γνωστοποιούν τις περαιτέρω κινήσεις τους που περικλείονται σε τέσσερις άξονες: 1) Η ομάδα δεν κατεβαίνει ξανά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές, 2) Θα απαγορευτεί η είσοδος στο ΣΕΦ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, 3) Δεν παίζει ο Ολυμπιακός σε οποιοδήποτε άλλο ματς εγχώριων διοργανώσεων με διαιτητές Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου, 4) Καταγγελία για… στοιχηματισμό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ».

Γράψτε το σχόλιό σας