Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ χιονόπτωσης με ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων στη Ρωσία

Ρεκόρ χιονόπτωσης με ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων στη Ρωσία

Στη Μόσχα σήμερα Τετάρτη ματαιώθηκαν δεκάδες πτήσεις λόγω του χιονιού και του στρώματος πάγου που έχει καλύψει το διεθνές αεροδρόμιο. Η αεροπορική εταιρεία Aeroflot αποφάσισε να ματαιώσει 70 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας συνεχίζει να πλήττει τη Ρωσία, καθώς η χιονόπτωση έχει ήδη καταρρίψει το ρεκόρ που είχε σημειωθεί τον χειμώνα του 1995, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο τη ρωσική μετεωρολογική υπηρεσία Fobos.

Στη Μόσχα σήμερα Τετάρτη ματαιώθηκαν δεκάδες πτήσεις λόγω του χιονιού και του στρώματος πάγου που έχει καλύψει το διεθνές αεροδρόμιο. Η αεροπορική εταιρεία Aeroflot αποφάσισε να ματαιώσει 70 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, ενώ σε άλλες πτήσεις που έγιναν σήμερα σημειώθηκαν καθυστερήσεις.

Την ίδια ώρα, η ζωή στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας συνεχίζεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι το χιόνι πλησιάζει το μισό μέτρο σε ύψος. Εκατοντάδες μηχανήματα της πολιτικής προστασίας καθαρίζουν συνεχώς τους οδικούς άξονες της αχανούς μεγαλούπολης προκειμένου να μην παραλύσει η κυκλοφορία των οχημάτων.

Συνολικά περισσότεροι από 60.000 υπάλληλοι και 14.000 οχήματα έχουν κινητοποιηθεί από την υπηρεσία συντήρησης του οδικού δικτύου, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς οι εργαζόμενοι σε άλλες υπηρεσίες ή σε ιδιωτικές εταιρείες που έχουν επίσης τεθεί σε επιφυλακή.

«Ρεκόρ χιονόπτωσης εικοσαετίας. Έχουμε ακραίες θερμοκρασίες. Όλες οι δημοτικές υπηρεσίες είναι επί ποδός. Να προσέχετε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024