Άρης : Άνοιξε η όρεξη και για την 4η θέση
Με το μυαλό στον Πανιώνιο πλέον ο Αρης, που θέλει να κάνει το 4Χ4 και μαζί ένα ακόμη βήμα για τη έξοδό του στην Ευρώπη
Μπορεί ο Άρης να είχε ένα αρκετά κουραστικά ταξίδι, προκειμένου να επιστέψει στη Θεσσαλονίκη από την Τρίπολη, ωστόσο η προπόνηση… προπόνηση. Την Τρίτη (12/2) όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι κίτρινοι κανονικά.
Το κλίμα πλέον στον «Θεό του πολέμου» είναι πολύ καλό, με την ηρεμία και την αισιοδοξία να έχουν επανέλθει μετά τα τρία σερί «τρίποντα». Πλέον ο Αρης έχει βρεθεί σε μία κατάσταση που ορίζει την τύχη του μόνος του όσον αφορά την υπόθεση «Ευρώπη».
Επόμενος στόχος η νίκη και μόνο αυτή με τον Πανιώνιο έτσι η ομάδα να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και με πίστη ότι μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και η κατάκτηση της 4ης θέσης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο».
Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Ν. Σμύρνης δηλώθηκε να εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Μανώλης Σιώπης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442