Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλικ» από τη... μετατροπή της «Μακεδονίας» σε Βόρεια Μακεδονία

«Κλικ» από τη… μετατροπή της «Μακεδονίας» σε Βόρεια Μακεδονία

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία των δημοτικών υπαλλήλων στην ΠΓΔΜ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις πινακίδες με τη νέα συνταγματική ονομασία της χώρας, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία των δημοτικών υπαλλήλων στην ΠΓΔΜ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις πινακίδες με τη νέα συνταγματική ονομασία της χώρας, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης τοποθετήθηκε στη μεγαλύτερη συνοριακή δίοδο της χώρας, αυτήν στην Γευγελή (απέναντι από το τελωνείο των Ευζώνων) πινακίδα με το νέο όνομα της χώρας, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», αφού πρώτα είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες με το όνομα «Μακεδονία».

Πρόκειται για την πρώτη πινακίδα με το νέο όνομα της χώρας, από τη στιγμή που τέθηκε σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών (χθες το βράδυ).

Σύμφωνα με ανανκοίνωση, χθες το βράδυ, της Συντονιστικής Διυπουργικής Επιτροπής της Βόρειας Μακεδονίας, που συστήθηκε από την κυβέρνηση με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι τελωνειακές Αρχές της χώρας θα πρέπει σήμερα και αύριο να τοποθετήσουν αυτοκόλλητα στις πινακίδες των συνοριακών διόδων και στα δύο αεροδρόμια της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας (Σκόπια και Οχρίδα) με το νέο όνομα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024