Η «Χιόνη» φέρνει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας κλειστά είναι τα πορθμεία Πέραμα-Σαλαμίνα, Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Κάρυστος-Ραφήνα.
Τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες άρχισαν από σήμερα, Τετάρτη, λόγω των ισχυρών ανέμων που φέρνει η κακοκαιρία «Χιόνη».
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας κλειστά είναι τα πορθμεία Πέραμα-Σαλαμίνα, Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Κάρυστος-Ραφήνα.
Παράλληλα, δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο από Ραφήνα για τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και το πρώτο δρομολόγιο με δελφίνι από Σκόπελο-Σκιάθο προς Βόλο.
- Νετανιάχου: Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν – Πλήττουμε και κατατροπώνουμε τους εντολοδόχους του
- Νορβηγία: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου μετά από περιστατικό σε συναγωγή στο Τρόντχαϊμ
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)
- LIVE: Θέλτα – Λιόν

