Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω «Χιόνης»

Χανιά: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω «Χιόνης»

Μικρής έκτασης προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο, έχει προκαλέσει στα Χανιά η κακοκαιρία, που εξελίσσεται με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις

Μικρής έκτασης προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο, έχει προκαλέσει στα Χανιά η κακοκαιρία, που εξελίσσεται με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στη θέση «Καλάμι», αποκολλήθηκε βράχος, με αποτέλεσμα να υπάρξει για λίγο διακοπή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα της εθνικής. Από την πτώση του βράχου δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα, ωστόσο το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μικρής έκτασης καταπτώσεις χωμάτων υπήρξαν και σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου. Η μεγάλη και συνεχής ένταση της βροχής δημιούργησε προβλήματα και σε δρόμους που βρίσκονται στις περιοχές Σούδα, Λιβάδια, Βλητές και Μουρνιές. Σε αυτά τα σημεία υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία.

https://www.facebook.com/watch/?v=314460759209515

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Χανίων

Σε 24ωρη λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα, Τετάρτη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το νυχτερινό καταφύγιο αστέγων του Δήμου Χανίων. Μάλιστα, η 24ωρη λειτουργία της δομής θα παραταθεί έως και το Σάββατο 16/2/2019.

Παράλληλα, το ΚΑΠΗ Παλιάς Πόλης (Δασκαλογιάννη 62) θα παραμένει ανοικτό έως την Παρασκευή 15/2/2019, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Ακολούθως, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024