Νόμπελ Ειρήνης 2019: Και επίσημα υποψήφιοι Τσίπρας και Ζάεφ
Στις 304 ανέρχονται συνολικά οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2019, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ, στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών
Στις 304 ανέρχονται συνολικά οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2019, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ, στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2019 περιλαμβάνονται —και επίσημα— ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, μετά από τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, dpa.

Όπως αναφέρεται, οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2019 είναι πάνω από 300, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η αρμόδια επιτροπή που εδρεύει στη Νορβηγία.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 219 άτομα και 85 οργανώσεις.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ προτάθηκαν από πολιτικά κόμματα του ευρωκοινοβουλίου, όπως αναφέρει το dpa, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχουν προταθεί και από την Ουιντέντ Μπουσαμαουί.
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442